De 4e Clubtrial was uitgesteld van 2 april toen er maar 3 deelnemers waren naar 16 april. Maar ook op 16 april was er maar een viertal triallisten aanwezig. Hotze en Claas konden niet komen vanwege een onwillige auto. Ze kwamen nog wel even kijken op hun GS-en, maar om daar mee deel te nemen zou wat lastig zijn met zulke krappe bochtjes.
Koen had het relatief makkelijk in de A-klasse en haalde in de laatste ronde zelfs geen enkel strafpunt.

In de B-klasse keek Jochem na een ronde al tegen een flinke achterstand aan en aangezien ze daarna beiden ongeveer gelijk scoorden trok Milko ditmaal aan het langste eind en won. Frans bleef op gepaste afstand en mocht zelfs in de derde nonstop een iets eenvoudiger spoor rijden.

Volgende keer hopelijk meer deelnemers. Dat is dan pas in 11 juni. In de tussentijd kan er getraind worden op de tweewekelijkse trialtrainingsavonden, waarbij er ook terrein-onderhoud wordt gepleegd.