Verslag van clubtrial 3

Goede start bij Frans en Greet. Michel was er ook. Frans had de nieuwe pijlen-set nog een update gegeven met een kunststof doosje per non-stop. Hierin voldoende pijlen per kleur en een begin en eind bordje, super. Na de koffie op naar de haven en hier waren Milko en John al gearriveerd en later verschenen ook de gebroeders Renkema.

Vijf non-stops uitgezet en de omstandigheden waren duidelijk beter (droger) dan de vorige wedstrijd. Hotze de enige geelrijder was duidelijk goed op dreef. Hij had de gele route in zijn eigen non-stop niet te makkelijk gemaakt, wat in de tweede ronde resulteerde in een spectaculaire salto voorover. Dikke 5 verder alles OK.
Bij de B-klasse veel spanning bij de eerste drie. Jochem verprutst de tweede ronde en Milko de eerste. Door de super strak rijdende Claas mogen deze van geluk spreken dat ze Claas in de laatste ronde op een haar na voor blijven. Het werd dus nullen tellen. Voor Frans zijn de op- en afstappen met de viertakt toch nog ongewennig.
Door wegvallen van Adriaan rijdt John vaak als enige in de C-klasse. Dit is nu gelukkig voorbij en Michel en straks Sander zorgen voor welkome aanvulling in  de C-klasse. Michel leert snel en wint. Beiden halen een nul in de lastige laatste non-stop. John had een venijnig stuur non-stoppie uitgezet waarbij op een punt alle klassen moeite hadden met hetzelfde stukje spoor. Ja mooi dat je iets uitzet wat iedereen kan rijden en wat toch ook voor de hogere klasse pittig is.    Halverwege de wedstrijd nog bezoek van de broer van Michel met familie. Waarschijnlijk weer een triallist erbij en misschien wel twee.

Groet,
Jochem