Motorclub De Rijnridders is opgericht in 1972.
Onze motor- en trialclub is een vereniging die al meer dan 50 jaar het motor- en trialrijden hoog in het vaandel heeft staan. Het toeren wordt vaak gecombineerd met een kampeerweekend. De Rijnridders hebben een echte trialcompetitie. Om de twee weken wordt op een speciaal geprepareerd terrein aan de haven van Wageningen een clubtrial gehouden. Naast deze sportieve evenementen wordt er zoals gezegd ook recreatief gereden. Regelmatig, meestal op zondag, gaan we met een groepje een toertocht maken. Het doel van zo’n tocht wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan een bezienswaardigheid of museum. Daarnaast organiseren we jaarlijks de Rijnroute (een tocht van ca. 200 km) waar motorrijders uit het hele land aan meedoen.

Met pasen en pinksteren houden we kampeerweekenden in binnen- en buitenland, waar we gezellig samen genieten van de omgeving en het motorrijden. Aan het einde van het seizoen wordt er een gezinskampeerweekend georganiseerd waar men dan ook bij hoge uitzondering met de caravan naar toe kan, gewoon gezellig het hele gezin mee.

Verder organiseren we een scala aan andere evenementen zoals het bezoeken van motorbeursen, kampeerweekenden, bezoeken aan motortreffens van andere clubs, clubvakanties, de clubbarbecue, kerstdiners. Ons stamcafĂ© is cafe JoJo’s in Wageningen waar we op de vrijdagavond gezellig wat drinken en kletsen vanaf ongeveer 21.00. Daar bespreken we ook de plannen voor de komende of nieuwe activiteiten. Kom gerust eens lang om een praatje te maken.

Heb je interesse? Kom eens langs op bijvoorbeeld de eerste vrijdag van de maand,
Locatie: Cafe JoJo’s, Bevrijdingsstraat 7, Wageningen