Na het overslaan van de 5e clubtrial waren we pas op 11 juni toe aan de 6e clubtrial. Wederom erg matig bezet met slechts 4 deelnemers. Een aantal op vakantie of net terug en een geblesseerde. Het was wel knetterheet en dat leidde er toe dat we de 4 nonstops maar 3 keer reden.
Zo had Koen het weer makkelijk in de A-klasse hoewel hij in de 2e ronde in de 3e nonstop een uitglijder maakte bij de boom.
In de B-klasse leek Milko na de 1e ronde goed papieren te hebben omdat Jochem liefst 3 vijven haalde in de 1e ronde. Jochem corrigeerde dat goed in de 2e ronde en maakte het goed af in de 3e ronde. Frans haalde nergens minder dan een 3 en hoewel hij de minste 5-en had moest hij toch genoegen nemen met de 3e plaats.
Er kwamen nog enkele collega’s van Milko kijken en een daarvan hield de stand bij.
Verder nog een controle van de Boa’s op het parkeren. Het is dus wel zaak om een parkeervergunning bij je te hebben of die aan Jochem of Frans te vragen.
Hieronder de uitslag en de tussenstand.

De uitslag
De tussenstand