Verslag van clubtrial 2

’s Morgens de aanhanger vol geladen met motor, lint, lint pennen en de mooie nieuwe pijlen gefabriekt door Frans.

Dan op naar Bennekom om Harrie op te pikken en door naar Frans en Greet voor de koffie. Daar was ook nieuw MCRR lid Michel Kersten op af gekomen. Een goed begin is het halve werk. Na de koffie naar de haven wat inrijden en NON-stoppies bouwen. Milko en John waren al in de haven. Het werden 5 non-stops.

Koen begon sterk en je ziet dat hij per ronde slechter gaat scoren dit in tegensteling tot de gebruikelijke trend. Hij ging wel steeds beter rijden maar de non-stops werden, nog meer, steeds gladder. Het miezerde vanaf begin ronde twee en die steenfabrieken staan hier niet voor niks. De non-stops moesten de laatste ronde wat worden aangepast om hier niet allemaal met dezelfde stand te eindigen. De vette klei maakte het rijden per ronde zwaarder en men stelde voor geen vierde ronde te rijden. Ik was het hiermee eens, maar dit stellen ze altijd voor maar nu hadden ze dan een goede smoes. Al hoe wel, wellicht toch iets te snel geoordeeld want die Frans is al wel 70 en ik moet nog maar eens zien wat ik tegen die tijd voor smoezen opwerp als ik sowieso nog trial. Goed m’n punt weer genoeg gemaakt voor dit jaar.

Bij de B-Klasse zat Milko gewoon te kloten met de meeste onnodige vijven van allemaal. Dit kan en moet beter. Frans rijdt erg sterk, en ik denk echt dat de viertakt beter bij hem past, al zegt hijzelf dat hij nog moet wennen aan het feit dat hij niet uitrolt en je dus gas moet blijven geven. Harrie heeft de tweede ronde een beetje verprutst anders was hij makkelijk tweede geworden.

In de C-klasse is John nu niet meer automatisch winnaar en moest zelfs flink zijn best doen om Michel voor te blijven. Het wordt dus drukker in de C-klasse zeker als Sander de broer van Michel ook mee komt doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Die gladde klei is toch altijd ook weer leuk en het mooie is dat we er allemaal evenveel last van hebben. Maar… nu ook weer genoeg geweest en volgende keer hopelijk weer drogere omstandigheden.

Aan het einde nog een fotootje gemaakt waar de blubber minder goed naar voren komt. Ook zit dat voorspatbordje van Milko wel erg dicht op de band 😊.

Groet, en tot de volgende wedstrijd.
Jochem