Na dagen regen leek het op zondag toch iets beter te worden. Een mager zonnetje begroette ons. Het leek er op dat we maar met 4 man zouden trialen. Dus zetten we ook 4 nonstops uit en wel met de nieuwe pijlen. Gelukkig kwamen Hotze en Claas nog meedoen, weliswaar na een avond met flink wat bier.
Zo hadden we dus 2 man in de gele klasse en 4 in de rode klasse.
De eerste 2 nonstops waren niet makkelijk en een buitje af en toe maakte ze nog wat moeilijker. Toch waren ze eigenlijk wel te doen.
In de A-klasse nam Koen vrij gauw afstand ondanks dat hij in totaal toch 2 vijven liet noteren.
In de B-klasse had Jochem na een zeer goede tweede ronde van maar 1 strafpunt een grote voorsprong. Daarachter streden Claas en Frans om plaats 2. Claas trok hier tenslotte aan het langste eind. Harrie volgde op plaats 4 met 6 punten achterstand. Hieronder de uitslag.
We hopen voor de volgende wedstrijd op meer deelnemers, want in feite hebben we 20 trialleden.
Hieronder de uitslag.