De clubtrial van augustus was overgeslagen dus nu eindelijk weer eens een clubtrial. Helaas wat afzeggingen vooraf en het weer werkte ook niet echt mee. Maar de A-klasse had gezegd mee te zullen doen. De vraag was hoe de Beta 4-takt zich zou houden, want Koen en Frans zouden er beiden op rijden. Nou, dat viel helemaal niet tegen want het wende best makkelijk. Omdat we eerst maar met drie man waren begonnen we met een nonstop met alleen pijlen, die we 4 keer zouden rijden. Deze was direct naast de hangplek en had een tricky bochtje wat voor de meesten zonder voet niet te doen was. Toen kwamen ook Hotze en Claas meedoen en zette Jochem nonstop 2 uit bij de dubbele oxer. Ook hier weer een lastig bochtje. Beide nonstops waren redelijk lang, maar dat kan je aan Jochem wel overlaten. Toen we ook de ze nonstop 4 keer gereden hadden werd er gezamenlijk nog een derde uitgezet. Het lastigste was hier wel de opstap bij de dubbele bielzen vanuit een bochtje. Het weer viel eigenlijk reuze mee en wat motregen voelde je niet eens. Leuk, dat er ook wat publiek was en nog een schipper met een R1250GS even kwam kijken. Het terrein bleef erg goed en dat kon wel wat water gebruiken. Na deze derde nonstop was het welletjes en kon de balans opgemaakt worden, zie de uitslag hieronder.

De tussenstand
Veel belangstelling voor de Beta Rev-4T
Koen in nonstop 2
Hotze in nonstop 3
Jochem in nonstop 2
Frans in nonstop 2
Claas in nonstop 3