De 7e Clubtrial werd op zondag 24 juli 2022 verreden met mooi weer, maar een zeer matige deelname, slechts 4 deelnemers. Groot was de verbazing dat Jochem een keer afwezig was, want hij is toch wel de meest trouwe deelnemer. Besloten werd om alleen pijlen te gebruiken met het uitzetten van de eerste 2 nonstops, deze 2 keer te rijden en daarna deze omgekeerd 2 keer te rijden. De pijlen in nonstop 2 vielen een beetje in het niet door het hoge gras en de bloemetjes. Dus werd besloten om hier toch maar linthaken bij te zetten. De eerste nonstop was van Milko en John over de dubbele oxer. Deze was zowel heen als terug goed te doen. De tweede nonstop was uitgezet door Harrie en Frans en was duidelijk krapper. Milko had veel moeite met de route en na drie pogingen moest hij toch echt een 5 laten noteren. Aangezien Harrie zeer goed reed was hij daarna door Milko niet meer in te halen. Daarna werd er nog een derde nonstop gezamenlijk uitgezet door de kuil van Arjan en ook deze werd 2 keer heen gereden en 2 keer terug. Deze nonstop (ronde 3) was een echte uitdaging en bijna niemand reed hier foutloos. Het was gezellig en Harold Gabriel en vader Hans kwamen kijken en werden gelijk maar even lid. Hieronder de uitslag en de tussenstand.

De uitslag