Het was warm, deze mooie 12e juni, tijd voor de 6e clubtrial. Helaas geen koffie bij Frans en Greet om de zondagochtend rustig te beginnen, ze zijn op vakantie. Rond 12 uur melden zich Hotze en Claas, Milco en John en even later Harrie en Jochem. Dus 6 man die 4 nonstops maken. De plek op de harde stenen blijft onbenut, dat is Frans zijn stekje, de rest van ons houdt niet zo van stenen. De regen van de afgelopen periode heeft voor- en nadelen. Voordeel, de pennen en pijlen gaan weer makkelijker de grond in bij het uitzetten, nadeel, het onkruid groeit als onkruid en stukken van het terrein die nog niet gemaaid zijn zijn niet te berijden, werk aan de winkel voor maandag 13 juni!.
Hotze was alleen in de A-klasse en reed een goede wedstrijd, ondanks problemen met zijn gashandel waardoor de machine van hem af en toe op hol sloeg.
In de B-klasse, Milco, Jochem, Claas en Harrie die om de prijzen streden. Uiteindelijk wist Milco de overwinning naar zich toe te trekken! John, enig deelnemer in de C-klasse, ging de uitdaging aan om de B-klasse nonstops te rijden. Dat bleek nog een maatje te groot maar had naar eigen zeggen wel een leuke dag gehad. Volgende keer weer gewoon voor C-klasse uitzetten.
Na 3 rondes werd afgeblazen, het was warm en de conditie van een paar mensen was niet je van het door andere activiteiten de avond daarvoor. (waaronder auteur dezes)
Een leuke, warme gezellige wedstrijd met een paar keer publiek. In alle hitte vergeten om foto’s te maken, sorry Frans!
Groet Harrie.

De uitslag