Weer een mooie dag voor de 5e Clubtrial op 8 mei. De grond begint aardig uit te drogen met dit weer en de pinnen kreeg je maar moeilijk in de grond. Een zestal deelnemers en 4 nonstops. Leuk was, dat de A-klasse weer eens vertegenwoordigd was. John, die normaal C rijdt was wel aanwezig maar zonder motor omdat Milko niet meedeed. Hij was controleur. De 4 nonstops werden 3 maal gereden. Hoewel Hotze in de A-klasse zijn uiterste best deed kon hij niet in het spoor van Koen blijven.
In de B-klasse had Harrie na een goede eerste ronde een mooie voorsprong, maar een onwillige motor in de 2e ronde deed hem besluiten te stoppen. De overige 3 in de B-klasse stonden na de eerste ronde gelijk. Jochem nam met een prima 2e ronde afstand van Claas en Frans. De 3e ronde moest de beslissing brengen wie 2e zou worden en hier trok Frans aan het langste eind.
Hieronder de uitslag de tussenstand en wat foto’s, die Harrie maakte in de 3e ronde.

Frans in nonstop 1.
Deze was wat krap en moest voor de B-klasse aangepast worden.
Jochem in nonstop 2
Koen in nonstop 2
Hotze in nonstop 3
Claas in nonstop 4