Na een week slechter weer beloofde het op 10 april een mooie dag te worden. Helaas veel afwezigen zodat we maar met 5 man aanwezig waren. 4 nonstops werden er uitgezet, die we 4 keer gereden hebben. Na twee ronden ging het aardig gelijk op tussen Jochem, Frans en Milko. Harrie bleef door een aantal vijven wat achter. Na de derde ronde zat het nog steeds dicht bij elkaar. Milko haalde hier maar 2 strafpunten! Met een goede laatste ronde pakte Jochem de winst. Milko werd tweede met Frans op 1 punt daar achter. Harrie had ook een goed laatste ronde maar zijn achterstand was veel te groot. John reed een aantal nonstops met de rode klasse mee en scoorde best veel strafpunten.
Hieronder de uitslag en wat foto’s.

De uitslag
Jochem in nonstop 1
Milko in nonstop 1
Frans in nonstop 4
Harrie in nonstop 4
John in nonstop 4