Vele afmeldingen, vanwege de vakantie periode, en vier deelnemers aan deze wedstrijd. Onder de deelnemers een nieuw trial lid onder de zestien, dat we dit nog mogen meemaken, welkom Björn. Denk dat hiermee de gemiddelde leeftijd wel onder de 65 zou moeten zitten.
Michel en Jochem waren wat eerder gekomen en hebben beide twee non-stops uitgezet. Het weer was perfect, zo ook het strak gemaaide terrein.
Björn kwam wat later en Kenneth moest wat eerder weg, wat verklaard dat zij een ronde minder hebben gereden.
Björn heeft de motor pas net en dit was dus ook de eerste wedstrijd voor hem. We hebben een E-klasse voor hem uitgezet en hij leert snel.
Kenneth reed twee van de vier non-stops in de C-klasse i.p.v. in de D-klasse.
Michel besloot in de B-klasse mee te rijden en dit was een goed besluit. Hij de beste ronde met slechts 2 punten. De twee ongelukkige vijven in de laatste rond voorkwam dat hij won. Al met al een geslaagde wedstrijd.