Voor het eerst een flink warme dag met wel 27 graden. Dat zijn we nog niet gewend dit jaar. Met 7 deelnemers wat minder bezet dan de vorige trials.
Er werden 5 nonstops uitgezet met de bedoeling die 3 keer te rijden.
In de A-klasse deed buiten Koen ook Hotze weer eens mee. Hij is aan een schouder geopereerd en kan eigenlijk nog niet voluit. Hij deed het best goed, maar moest het toch afleggen tegen Koen. Ze besloten na 2 ronden het voor gezien te houden.
In de B-klasse was Jochem alleen. De nonstops in de B-klasse zijn met het verdwijnen van Harrie en Frans naar de C-klasse er nou niet bepaald makkelijker op geworden. Jochem scoorde dan ook best wel strafpunten.
In de C-klasse met 3 de meeste deelnemers. Michel reed zeer goed en ondanks een aantal vijven in de tweede ronde won hij hier. Frans kon zich dit keer wat beter handhaven en nadat Harrie in de derde nonstop van de derde ronde de handdoek in de ring gooide werd hij gemakkelijk tweede.
In de D-klasse was Ton weer terug en jammer genoeg ook alleen. Hij rijdt vrolijk rond op zijn classic Fantic.
Er was nogal wat belangstelling van andere leden. Zo kwamen Irene en René de nieuwe motor van Irene laten zien (Honda NC750) en was Björn er met zijn familie en zijn net aangeschafte GasGas 125. Verder nog Paula met de kinderen en zowaar Dick op de fiets (elektrisch weliswaar) en Frank op zijn Honda Africa Twin. Greet kwam ook nog even kijken.
Hieronder de uitslag en de tussenstand.