Weer een goed bezette clubtrial met 9 deelnemers, hoewel nog niet eens iedereen aanwezig was. Het weer was goed met wel wat veel wind.
Er werden 6 nonstops uitgezet voor de 4 klasses, die 3 keer gereden werden.
Er was nog wat verwarring over de pijlen. De zwarte pijlen werden vaak gebruikt als aanwijzing voor alle klasses, maar met een serieus bezette D-klasse gaven ze deze keer het witte spoor aan.
Jeroen was met zijn klassieke SWM en twijfelde of hij in de A-klasse mee zou rijden. Later ging hij toch in de B-klasse meedoen, maar kon het niet laten om obstakels van de A-klasse te proberen. Hij moest dan ook best wel wat strafpunten laten noteren. Hij voelde zich niet helemaal lekker en hield het na een ronde voor gezien.
Zodoende was Koen alleen in de A-klasse. Hij maakte wel eens een onnodige fout, maar liet in de laatste ronde met 6 nullen zien dat hij het wel kan.
In de B-klasse de strijd tussen Jochem en Milko. In de tweede ronde nam Milko wat afstand en Jochem kon dat niet meer goedmaken. Milko dus eerste en Jochem tweede.
Frans was afgezakt naar de C-klasse, maar ook daar was het niet zo gemakkelijk en met een drietal vijven werd hij derde. Harrie had vooral een goede tweede ronde en werd ook tweede maar hij kon de zeer goed rijdende Michel niet bedreigen. Michel werd met 2 rondes van 2 strafpunten eerste.
In de D-klasse had Sander deze keer concurrentie van Kenneth, die voor het eerst meedeed. Hij deed het zeer verdienstelijk, maar kon Sander niet echt bedreigen. Sander dus eerste en Kenneth tweede.
Hieronder de uitslag en de foto’s gemaakt door Koen (en 2 door Frans)