Dit was weer eens een beter bezette clubtrial met 9 deelnemers en ons nieuwe lid Kenneth was er ook nog bij, hoewel hij nog even de kat uit de boom keek.
Het was een droge dag, maar de grond was toch aardig verzadigd van de regen van de afgelopen dagen.
Dit maakte de nonstops wat lastiger en zeker als het krap was zoals in nonstop 2.
Er werden 5 nonstops uitgezet, die 3 keer gereden werden.
Koen was alleen in de A-klasse want Hotze was met Claas carnaval aan het vieren.
Hij had het niet echt gemakkelijk hoewel zijn motor weer van een andere zuiger voorzien was. De eerste ronde ging goed, maar in ronde 2 en 3 kwam de klad er een beetje in.
In de B-klasse 4 deelnemers. Jeroen was erbij met de oude SWM. Hij kan echt wel een beetje sturen, maar moest het toch net afleggen tegen Milko met de moderne Montesa.
Jochem kwam in de tweede ronde nog dichterbij, maar twee uitglijders in de 3e ronde bracht hem op de derde plaats. Frans reed zijn eigen wedstrijd en reed in nonstop 2 het blauwe spoor wat direct tot vijven leidde.
In de C-klasse ook 4 deelnemers. Harrie en Michel streden om de overwinning, maar omdat Harrie in de eerste nonstop het moeilijkere rode spoor reed en hiervoor een vijf kreeg moest hij de overwinning aan Michel laten. John deed na lange tijd weer mee en reed erg goed . Hij noteerde een beste 3e ronde en bleef daardoor Ton op zijn 4-tact Sherco net voor.
Rebecca, vriendin van John, bleef de hele wedstrijd en noteerde vanaf de 2e ronde de scores.
Greet en Marten kwamen nog even kijken.
Het lijkt qua puntentelling een goede zaak, dat wanneer iemand een nonstop van een hogere klasse rijdt, hij dan geen vijf genoteerd krijgt, maar de werkelijk gehaalde score. Hij moet dan natuurlijk wel helemaal het goede spoor rijden.
Hieronder de uitslag, de groepsfoto en nog enkele foto’s, die Kenneth maakte.