Besloten de trial te verzetten vanwege geringe aantal te verwachten deelnemers op de 17e en clubleden de mogelijkheid te bieden met de plonkerstrial mee te doen welke ook op de 17e was gepland. Ook de 10e een gering aantal deelnemers bij een tropische temperatuur. Michiel had zijn schouder weer als clubtrial proof bestempeld en hij reed dus weer mee.

Vier non-stops uitgezet en deze vier keer gereden. Uitzetten ging snel daar er alleen B-klasse deelnemers waren. Michel moest de eerste twee ronden even wennen in de B-klasse maar verbeterde zijn scores sterk in de laatste rondes. Harrie had veel last van de hitte en besloot de derde ronde niet te rijden, maar te tellen. Aan einde derde ronde, de vierde ronde er direct erachteraan gereden. Zie hieronder de punten en het was al met al een mooie wedstrijd met goede non-stops, net wat te warm.

Totaalstand na de 9e wedstrijd:

Groet,
Jochem