Eindelijk weer een goed bezette clubtrial.
De bekende triallisten zijn aanwezig en Jeroen had dit keer zijn jongste zoon Mats meegenomen. Mats rijdt EK mountainbike en kan ook goed uit de voeten met de 250 cc Sherco. (Zijn ouder broer Rens rijdt trouwens WK mountainbike en werd in Glasgow 21e!). Jeroen zelf reed dit keer op een 300 cc Sherco en deed zelfs met de A-klasse mee.
Het was mooi weer. Door het wat groter aantal deelnemers was 3 rondes wel genoeg.
Koen had het ondanks een 5 in nonstop 3 in de 1e ronde vrij gemakkelijk en scoorde in de 2e en 3e ronde alleen maar nullen. Jeroen zat Hotze de eerste 2 rondes aardig op de hielen, maar Hotze wist in de 3e ronde flink afstand te nemen.
In de B-klasse was het lang spannend tussen Jochem, Milko en Claas. Jochem wint hier met 1 punt verschil en Milko en Claas hebben evenveel punten en dan moet het aantal nullen uitkomst brengen. Hier wordt Milko dus 2e met 6 nullen en Claas 3e met 5 nullen.
Frans kan maar moeilijk meekomen. De nonstop gaat een tijdje goed en dan wordt het toch te lastig.
John rijdt alleen in de C-klasse en rijdt een hele goede laatste ronde.
Mats doet buiten mededinging mee, en rijdt uitstekend. Hij pakt zelfs af en toe een obstakel van de A-klasse erbij.
Hieronder de uitslag en de tussenstand.

De uitslag
De tussenstand