De derde clubtrial werd verreden op zondag 13 maart 2022 met mooi weer. Aan het beging leek het erg rustig te worden door de vele afzeggingen, maar gelukkig waren we uiteindelijk met 6 man. Toch 3 niveaus hoewel de A-klasse niet aanwezig was. Er werden 4 nonstops uitgezet, die driemaal gereden werden. Nonstop 1 van Frans was vrij makkelijk en dat leidde er toe, dat Jochem en Milko er een opstapje bijnamen in de laatste ronde. Daarom scoorden zij toen beiden een 5. De tweede nonstop was van Addie en Tanja op de dubbele oxer. Deze was wel goed te doen alleen kwam je slecht uit voor het laatste balkje wat Frans twee vijven opleverde. Jochem en Milko hadden hier minder moeite mee. Nonstop 3 van Milko en John had voor de B-klasse aan het einde als extra een lelijke boomstronk, die ook overgeslagen mocht worden. De laatste nonstop van Jochem was natuurlijk weer in de kuil van Arjan en was pittig. Er zat aan het begin een lelijke dwarse rioolbuis, die ook overgeslagen mocht worden. Al met al een leuke trial.
Hieronder de uitslag en daaronder een groepsfoto zonder John.

Addie en Tanja beiden op een classic Yamaha TY 250