De tweede clubtrial werd verreden op zondag 13 februari met mooi weer. Het waaide nogal, maar dankzij het zonnetje was het goed te doen.
Voor het eerst sinds de Corona weer koffie bij Frans. Addie was jarig en trakteerde op muffins.
Er werden 5 nonstops uitgezet, die driemaal gereden werden.
De eerste nonstop van Koen was een beetje een postzegel met erg krappe bochten en dan ook nog een nare rioolbuis er in. De tweede nonstop van Frans was wat ruimer bij de dubbele opstap en kon wat beter gereden worden, hoewel hij zeker niet makkelijk was. De derde nonstop van Milko en John was goed te doen, maar de afsprong van de tractorband was lastig voor de meesten in de B-klasse. De vierde nonstop van Harrie had aan het einde een lelijk bochtje waar een aantal zich telkens weer op verkeken. De vijfde nonstop van Jochem in de kuil van Arjan was voor zijn doen redelijk makkelijk, maar had aan het einde ook een lastig bochtje.
Koen was alleen in de A-klasse en haalde erg weinig strafpunten.
In de B-klasse was het het drukst met 5 deelnemers. Jochem en Milko streden om plaats een en deze keer was Milko de winnaar door twee vijven van Jochem in de laatste ronde. Harrie nam in de tweede ronde afstand van Frans en behield deze voorsprong in de laatste ronde.
Addie had het wat moeilijker en liet de laatste ronde aan zich voorbijgaan. Toch had hij op zijn verjaardag erg genoten.
John reed weer alleen in de C-klasse en deed het erg netjes. Hij kan misschien wel in de B-klasse gaan rijden?
Tanja reed na ruim een jaar weer eens een trial en was de enige in de D-klasse.
Hieronder de uitslag en de foto’s van de deelnemers.

Addie trakteert op Muffins bij de koffie
Koen
Milko
Jochem
Harrie
Frans
Addie
John
Tanja