’s Nachts hoorde ik het vreselijk regenen en waaien. Dat was geen goed vooruitzicht voor het rijden van een clubtrial. Toch waren er nog 5 man op afgekomen. Het motregende eigenlijk de hele tijd, maar een groot gedeelte van het terrein was goed te berijden. Dit in tegenstelling tot de modderige kasseien, waar op hetzelfde moment de wielrenners in Parijs-Roubaix overheen moesten. Alleen achteraan in de kuil van Arjan werd het steeds gladder. 5 deelnemers dus, maar toch 3 klassen. Koen, Jochem en ik zetten ieder een nonstop uit en Milko samen met John nog een. Zo kwamen we aan 4 nonstops, die we 3 keer gereden hebben.
Koen had een makkelijke dag omdat Hotze vanwege een feest afwezig was. Op de een of andere manier weet hij zich in de gladde kuil toch goed te redden. In de B-klasse was het lang spannend tussen Jochem en Milko. Jochem verprutste het een beetje in de eerste ronde door in nonstop 1 fout te rijden en in nonstop 2 van de balk te glijden. Hij herstelde zich later goed en aan het einde van de tweede ronde stonden hij en Milko gelijk. Bij de laatste nonstop had Jochem een voorsprong van 2 punten, die na zijn 2 strafpunten geslonken was naar nul. Milko lukte het echter niet om deze nonstop foutloos door te komen. Dus werd hij tweede. Frans werd op gepaste afstand derde.
John rijdt steeds beter in de blauwe klasse.
Hieronder de uitslag en daaronder nog wat foto’s.

De uitslag
De tussenstand
Koen heeft een wat moeilijkere opstap in nonstop 3
Jochem
Milko
Frans
John
Harrie, die helaas niet mee kon doen, kwam nog even kijken.