Deze 7e Clubtrial op zondag 29 augustus had last van veel afmeldingen. Zo was er een verjaardagsfeestje en het was ook de dag na de jaarlijkse BBQ. Het leek erop alsof het alleen maar een oefentrial zou worden. Toen ik (Frans) bij de haven kwam had Jochem al 2 nonstops uitgezet en Adriaan ook een. Toen ook John zich nog meldde als controleur zat niets de clubtrial nog in de weg. Het motregende wel de hele tijd, maar het terrein was goed berijdbaar. Opvallend was, dat Jochem in de eerste 2 nonstops erg makkelijk weggleed. Bij de derde nonstop realiseerde hij zich dat de banden veel te hard waren en corrigeerde dit. Nog even een 5 in de derde nonstop, maar daarna ging het stukken beter. Frans had even het idee dat er wat te halen viel, maar moest toch gewoon genoegen nemen met de tweede plaats. Adriaan reed met een nieuwe carburateur en liet weer eens zien hoe mooi rustig je dan kunt rijden. Om half drie hadden we vier rondes gereden en werd het tijd om op te breken. Toen werd het ook eindelijk droog.