Dit was de derde Clubtrial die verreden kon worden. De eerste 3 werden geannuleerd wegens corona. Het was een onbewolkte dag en wel wat benauwd voor een clubtrial. Met 7 man redelijk bezet.
In de A-klasse waren eindelijk beide deelnemers aanwezig. Na een flink verschil in de eerste ronde was duidelijk dat Koen zou gaan winnen. Hotze reed een zeer goede tweede ronde met slechts 2 strafpunten, maar moest in de derde ronde door nachtelijk doorhalen weer veel strafpunten noteren. Koen won hier met totaal 3 strafpunten.
In de B-klasse 4 deelnemers en hoewel Harrie 2 prima rondes neerzette moest hij in de laatste ronde toch buigen voor Jochem, die slechts 2 strafpunten noteerde. Op grote afstand eindigden Frans en Milko.
In de C-klasse was John alleen. Hij gaat steeds beter rijden, maar liet toch totaal 43 strafpunten noteren.
hieronder de uitslag.