Op zondag 20 juni konden we dan eindelijk weer eens een normale clubtrial verrijden aan de haven.
De corona-maatregelen zijn versoepeld en dankzij goed overleg met de gemeente hebben we nu parkeerontheffingen op kenteken. Het gras enzo bleek ontzettend hoog te staan en tevens had de plaatselijk jeugd er een ontzettende puinhoop van gemaakt. Overal lag glas. Ik betwijfel of de invoering van extra statiegeld hier nog iets aan zal helpen. Het leek een tijdje alsof het een rustige trial zou worden, maar om half twaalf kwamen zowel Milko en John en Jeroen en Rens uit Oosterbeek nog aanrijden. Ook kwam er een politiewagen vragen wat we precies aan het doen waren. Uitgelegd dat we hier al tientallen jaren triallen en recentelijk zelfs parkeervergunningen hebben. Die maakte indruk en ze waren tevreden.
Er werden 4 nonstops uitgezet, waarvan nummer 2 ( van Frans) en nummer 4 (van Jochem) vrij lang waren. Jochem was ook een hele tijd aan het knippen om daar achteraan weer eens naar beneden en weer naar boven te kunnen rijden. Jeroen wilde wel meedoen, maar Rens keek liever eerst de kat uit de boom. Hij was op zaterdag zesde geworden bij een internationale Mountainbike-wedstrijd. Gaandeweg de middag werd het steeds benauwder en dus hielden we het na drie ronde van 4 nonstops voor gezien.
Koen had het makkelijk in de A-klasse omdat Hotze er niet was.
In de B-klasse was Jeroen erg sterk en werd mooi 2e achter Jochem en net voor Milko als derde. Frans en Harrie streden om de laatste plaats en Harrie won deze met 1 punt verschil. Rens reed de de laatste ronde wel mee en liet zien, dat hij echt wel een talentje is.
In de C-klasse was het ook tot het einden spannend. Adriaan won uiteindelijk dankzij een prima laatste ronde.
Na het opruimen kwam er nog een politieauto kijken. Ook deze weer uitgelegd wat we aan het doen waren en het was verder prima. Hieronder de uitslag.

Hier nog wat foto’s

Eerst maar eens het gebroken glas opvegen. Die jeugd van tegenwoordig toch!
John gaat een blokje op.
Jeroen op de rots
Koen op de meerpaal
Jochem in het hoge gras
Harrie op de rots
Milko geconcentreerd
Opa Frans gadegeslagen door zijn kleindochters
De volgende dag wordt er flink gemaaid door Harrie
En Jochem