Op zondag 2 augustus werd weer een goed bezette clubtrial verreden aan de haven van Wageningen.
Jammer, dat Hotze in de A-klasse afwezig was. Dit gaf Koen vrij spel met een foutloze eerste ronde als gevolg. Gelukkig moest hij later nog een voetje zetten en haalde hij zelfs en vijf in de laatste ronde.
In de B-klasse was Jochem weer ongenaakbaar. Hij kan nu echt uitstekend overweg met de 175 cc GasGas. Hij werd op grote afstand gevolgd door Frans, Milko en Harrie, die verrassend genoeg alle drie op 30 strafpunten eindigden. Hier trekt Frans een het langste eind met 6 nullen, daarna Milko met 5 nullen en Harrie wordt vierde met 3 nullen.
In de C-klasse is het spannend tussen Adriaan en John. Oude rot Adriaan gaat hier met de overwinning aan de haal.
Buiten mededinging deed Levi mee. Hij heeft de Cota 4-takt van Ton de Rover overgenomen en kan hier echt goed mee overweg.

De uitslag
De tussenstand