Op zondag 15 maart 2020 werd de 3e clubtrial verreden aan de haven.
Een beetje ongelukkige datum aangezien er een aantal triallisten op vakantie waren en een aantal ziek en/of geopereerd.
We moesten het met z’n drieën doen. Besloten werd om alleen de pijltjes te gebruiken, een beetje zoals in Bilstain. John, Milko en Frans zetten ieder een eigen nonstop uit. We zouden uitzetten voor het niveau van de 2e klasse en John zou dan kijken wat hij eventueel niet kon rijden. Hij deed het zeer verdienstelijk.

Nonstop 1 met rode pijlen.

Hoewel de nonstops niet erg eenvoudig waren vielen er toch weinig strafpunten en dan is een vijf meteen fataal.
Nadat we de eerste 3 nonstops 4 keer gereden hadden zetten we verder op het terrein nog 2 nonstops uit. De nonstop van Milko en John was lang, maar goed te rijden, maar mijn (Frans) nonstop, waarbij je 2 keer dwars door de kuil van Arjan van den Oord moest was misschien iets te veel van het goede. Ook deze twee nonstops werden 4 keer gereden, hoewel John halverwege afhaakte. Uiteindelijk won Frans met grote voorsprong van Milko. Het was binnen 3 uur bekeken maar wel een aanslag op de conditie. We hopen voor de volgende keer op meer deelnemers.
Hieronder de uitslag en daaronder nog enkele foto’s.

John in nonstop 1.
Milko in nonstop 3.
Frans in nonstop 3.
John in nonstop 2.
Milko in nonstop 3.
Frans in nonstop 3.