Feestje 2.0 bij de Rijnridders op Koningsdag.

De Koning is jarig, lang leve de Koning.

Motorclub de Rijnridders laat al vele jaren de Koningsdag niet aan zich voorbij gaan. Vroeger vaak met Trial demonstraties en de laatste jaren met een kraampje.

Maar dit jaar gaan we het wat groter aanpakken. We zetten een 8 x 4 party-tent op in Duivendaal. Steken de BBQ aan en nodigen iedereen of effe te komen buurten. Kom je met de motor (Ja dat kan, via de Costerweg 50, zie plattegrond hieronder), dan krijg je van ons een mooie route cadeau. Asfalt of All-Road, we hebben ze liggen. Neem je navigatie mee.

Consumpties, broodjes, koffie, etc. tegen democratische prijzen de route gratis. Iedereen is welkom, er staan motoren om effe te voelen hoe dat zit (ook voor de kleintjes). Uiteraard is onze Trial afdeling ook weer aanwezig.

Kom “een bakkie doen” bij de Rijnridders in de mooie 2.0 tent! Laad een route, eindje rijden (routes vanaf 60 km) of ga de stad effe in. En vergeet niet terug te komen om een broodje worst of hamburger te eten. Je motor staat veilig achter de tent. Wij hebben er het oog op!

Route: bestemming Costerweg 50, Wageningen.

Foto rapportage 2018: https://rijnridders.nl/2018/05/02/koningsdag-wageningen-succes/