Koningsdag, aangekondigd als het feestje van de Rijnridders was een succes afgelopen zaterdag.

Op een mooi plekje, bereikbaar zowel te voet vanuit de afgesloten binnenstad van Wageningen als per motorfiets via de ingang van het oude hoofdgebouw van de WUR. Onder een grijze hemel werden voor de voorbereidingen getroffen: tent opzetten, bbq opbouwen, koelkasten aansluiten, pc klaarzetten etc.
Alengs werd het zonniger. Gedurende dag meldden zich de bezoekers. Er waren broodjes hamburger, broodjes worst, fris en radler. Alles ging vlot van de hand. De BBQ viel in de smaak.

Verder meldden zich motorrijders die de uitgezette routes wilden downloaden en rijden. Tot slot de bezoekers, jong en oud die op de foto wilden op één van de getoonde motorfietsen. Jong en oud liet zich vastleggen.

Hieronder een korte foto impressie (klik op een foto om te vergroten en om door de serie te bladeren):