Na een lange reeks van regendagen nu eindelijk een compleet droge dag. Helaas veel afzeggingen en even leek met er op dat we maar met zijn drieën zouden zijn. We zetten 3 nonstops uit met alleen pijlen en voor 2 klasses. Daar kwamen de Renkema’s nog aan en dus moest er nog een klasse bijkomen en kwamen de gele bordjes tevoorschijn. De Renkema’s hadden wel wat startproblemen en daarom reed Hotze de eerste nonstop met de Montesa. Gelukkig deed de Sherco het later wel. Hotze had het gemakkelijk in de A-klasse en dat mocht ook wel eens want hij wordt morgen geopereerd aan de schouder.
In de B-klasse 3 deelnemers. Even leek het nog spannend te worden, maar in ronde 3 name Milko een grote voorsprong, die hij ondanks 2 vijven in de laatste ronde niet meer kwijtraakte. Claas en Frans kwamen verassend dichtbij elkaar te staan en Claas werd tweede met 1 puntje minder.
Ton reed alleen in de C-klasse met zijn classic Fantic 200. Hij had ook een goede derde ronde met 0 strafpunten en eindigde met een totaal van 21 strafpunten.

De uitslag
De tussenstand