De weersvoorspellingen waren helemaal niet zo best, maar de triallisten laten zich niet gauw bang maken. Gelukkig was het op de zondag beter dan op zaterdag, die begon met natte sneeuw. De dag begon droog en in de middag hadden we wat lichte regen.
Om 11 uur melden zich 6 man om de 5 nonstops uit te zetten. Harrie was gelukkig na maanden weer aanwezig maar zou alleen enkele nonstops buiten mededinging meerijden.
Buis, de broer van Milko, noteerde de strafpunten.
Koen was door afwezigheid van Hotze weer alleen in de A-klasse en had het relatief gemakkelijk.
In de B-klasse was de echte strijd, vooral toen Jochem in de eerste ronde enkele vijven liet noteren. Milko reed op een demo GasGas TXT 300 model 2022 en moest daar ook nog even aan wennen. Dat bracht mij(Frans) in een mooie positie met 9 strafpunten, waar Milko 17 en Jochem zelfs 21 strafpunten scoorden. In de tweede ronde ging het veel beter met Milko en Jochem en had ik juist een slechte ronde, ook door een onwillige motor. De laatste ronde bracht ons drieën op 1 punt van elkaar en uiteindelijk werd Jochem eerste met 35 strafpunten en de meeste nullen, Milko tweede met 35 strafpunten en ik derde met 36 strafpunten.
John reed in de C-klasse ook op de demo GasGas en deed het heel leuk hoewel hij toch de meeste strafpunten van iedereen moest laten noteren.
Hieronder de uitslag en de tussenstand.