Ondanks slechte voorspellingen werd het na de ochtend steeds mooier weer met veel zon. Er was wel veel wind, maar dat kon de deelnemers niet deren. Met 8 man een goed bezochte trial mooi verdeeld over de 3 klassen.
In de A-klasse maakte Koen een lelijke fout in nonstop 2 door op het lint te rijden. Het kostte hem 2 rondes om dit weer in te lopen, vooral omdat er weinig strafpunten gescoord werden.
In de B-klasse met 4 deelnemers altijd spannend. Na een ronde stonden Milko en Frans bovenaan. Tot verrassing van ieder had Jochem een zeer slechte ronde gereden. Dat ging later steeds beter, maar zelfs een laatste ronde van slechts 2 strafpunten bracht hem niet verder dan de vierde plaats. Harrie herstelde zich formidabel en met zijn laatste ronde van ook slechts 2 strafpunten ging hij Frans en Milko voorbij en werd knap eerste.
In de C-klasse reed Claas na zijn knieblessure voor het eerst weer mee, weliswaar Buiten Mededinging. John won hier dus gewoon.

De uitslag
De tussenstand

Omdat dit jaar 2 trials zijn uitgevallen is besloten om 4 schrapresultaten toe te staan (dus 2 buiten de 2 gecancelde trials) in plaats van normaal 3.