2020 zou een heel ander jaar worden dan de vorige jaren. Moesten we in 2019 een limiet invoeren van 45 Engelse veteranen, dit jaar bleek, dat niemand van de veteranen uit Engeland zou kunnen komen vanwege quarantaine-restricties. Toch wilden we de rit door laten gaan. Er melden zich twee Engelse veteranen, die op het vasteland wonen en 4 veteranen van de Red Beret Riders (een Nederlandse veteranen motorclub). De belangstelling binnen de motorclub De Rijnridders was zodanig groot, dat we weer in 3 groepen konden rijden, waarbij elke groep 4 of 5 begraafplaatsen aan zou doen. Zoals elk jaar steunde de KNMV ook dit jaar weer de rit financieel. Hier onder enkele foto’s.

Frans Ammerlaan van de Market Garden Foundation spreekt de deelnemers toe op de Grebbeberg.
Vertrek Groep 1
Vertrek Groep 2
Vertrek Groep 3
Bij de begraafplaats in Wageningen is er ook een ceremonie met de loco-burgemeester en groep 7 en 8 van de plaatselijke basisschool
Daarna kunnen we in alle rust onze ceremonie doen.
De rozen zijn dit jaar voorzien van een Poppy Card
Op de begraafplaats in Rhenen
Hier liggen de meeste oorlogsgraven (24)
In Wijk bij Duurstede
In Amerongen
Na de lunch met de veerpont naar de zuidzijde van de Rijn.
In Maurik ligt een graf
Na afloop nog een gezamenlijk drankje op de Grebbeberg.