Startpunt:
Hotel Rest. “Nol in ’t Bosch”
Hartenseweg 60
6704 PA Wageningen

Jaarlijks is deze tocht aanleiding voor velen om naar Wageningen te komen.

De Rijnroute staat bekend als een gezellige, afwisselende toertocht van 200km. die deelnemers voert over dijkjes, door landerijen en bosrijk gebied.

Route Formats
De route is elektronisch beschikbaar (papier versie is niet meer aanwezig). Wil je de route eerder ontvangen stuur dan een mailtje (Je krijgt een ZIP file retour met GPX en tracks). Je krijgt betaalinformatie en na ontvangst van je betaling sturen we de route toe. Uiteraard is er ook op het inschrijfpunt mogelijkheid om routes op je navigatieapparaat te zetten.

GARMIN
– Veel modellen tegenwoordig, veel verschillend kaartmateriaal. Maar we hebben een laptop met Tyre en Basecamp staan, dus neem je PC-kabel en indien nodig je oplader mee. We zullen alle file typen paraat hebben. En ach, wordt er wat herberekend, who cares, vast ook een leuk weggetje. Let erop svp op dat je je nav zo instelt dat hij herkent wordt als we hem aan de PC hangen.

TOMTOM
– Voor TOM TOM apparaten hebben we GPX met track.

Nog effe dit: Gaarne zelf de juiste kabeltjes meenemen, usb en indien nodig een oplader.
Gezien de grote verscheidenheid aan apparaten en versies van kaartmateriaal is het zekerder om de route vooraf te bestellen bij ons zodat je hem zelf voor je apparaat geschikt kunt maken.
We hebben bij de inschrijving laptop en diverse versies van programmatuur beschikbaar en tot nu toe is het altijd gelukt om ter plekke de route op de apparaten te krijgen maar zoals gezegd, zeker is dit niet door de grote verscheidenheid.
Heb je een ander type navigatie of wil je het zekere voor het onzekere nemen, neem dan even tevoren contact op met ons via de mail