Het is al een aantal wedstrijden wat zuinigjes met de opkomst. Vandaag 5 man aan de start. Bjorn bezeerde zijn enkel tijdens het warmrijden en besloot, mede vanwege een niet lekker lopende motor, niet mee te doen maar punten te gaan tellen. Zijn familie bleef ook en zo dus toch nog een heel clubje. Later verscheen ook Hans met in zijn bus een Rieju 125 viertaktje. Leuk ding, standaard verzet wel te lang voor dat korte gekloot van ons.

Drie non-stops uitgezet en deze 5x gereden. De B-route in de eerste non-stop van Jochem was wat erg kort en lastig, zowel Jochem als Milco scoorden enkel vijven. De andere routes van deze non-stop waren beter te doen. De non-stop van Harrie was deze keer voor ons (Milco, Jochem) te doen, met twee lastige rioolbuizen op een helling naar beneden. Toch wil ik even kwijt, dat de deelnemers die van klasse zijn gewisseld, de klasse waaruit ze zijn gekomen duidelijk moeilijker uitzetten. Ik zal de namen noemen: Harrie en Frans. De laatste non-stop van Milco had het lastige uitgangetje in de kuil achterin. Als je niet snapt wat ik bedoel moet je maar eens komen kijken.

Kenneth had een andere motor aangeschaft, eigenlijk dezelfde motor aangeschaft, maar een paar jaar jonger, heel mooi ding en prachtig viertakt geluidje, nog net niet zo mooi dan de Beta van Frans.

Was een geslaagde wedstrijd met te weinig deelnemers en schitterend herfst zonnetje.

Groet,
Jochem